ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 22χρονος μετά από τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε με έναν 22χρονο να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Το αυτοκίνητο κινούταν στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής προς ανατολικά, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αρχικά προσέκρουσε πάνω σε ένα ΚΑΦΑΟ και εν συνεχεία πάνω σε μια περίφραξη ενός ιδιωτικού σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής πολύ νεαρής, ηλικίας περίπου 20 ετών.

Επιτόπου έσπευσε η Πυροσβεστική που χρειάστηκε να κόψει την οροφή του αυτοκινήτου για να μπορέσει να απεγκλωβίσει τον οδηγό, ο οποίος δυστυχώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τα άλλα δύο επίσης νεαρά παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο τραυματισμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Viral ο οδηγός λεωφορείου που άφησε το τιμόνι και… χόρεψε Φουρέιρα (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Τραγικά νούμερα για την Αττική: Τον μήνα Μάϊο 573 τροχαία με 668 τραυματίες και 14 νεκρούς

evosmos

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο 47χρονος «πρωταγωνιστής» της επεισοδιακής καταδίωξης στο κέντρο της πόλης

evosmos

Leave a Comment