ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρό βρέφος 6 μηνών: Είχε τον μαρτυρικό θάνατο από την ζέστη, το ξέχασαν οι γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο

Στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, ένα αγοράκι 6 μηνών πέθανε από θερμοπληξία όταν ένας από τους γονείς του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο, πιστεύοντας ότι το είχε πάει στον παιδικό σταθμό. Η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Τραγωδία στη Λουιζιάνα: Θάνατος Βρέφους από Θερμοπληξία
Όπως ανέφερε το ABC News, το μωράκι βρέθηκε αναίσθητο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το απόγευμα της Τρίτης, 30 Ιουλίου. Το γραφείο του σερίφη της περιοχής East Baton Rouge, όπου διέμενε η οικογένεια, δήλωσε ότι ο γονιός αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί όταν πήγε να πάρει το μωρό από τον παιδικό σταθμό στο τέλος της ημέρας.
Η Έρευνα των Αρχών
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με το γραφείο του ιατροδικαστή να διενεργεί αυτοψία για να διαπιστώσει πόσο καιρό έμεινε το παιδί στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον οργανισμό KidsAndCars.org, που ασχολείται με την ασφάλεια των παιδιών στα αυτοκίνητα, περισσότερα από δώδεκα παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ φέτος επειδή οι γονείς τους τα άφησαν σε οχήματα με υψηλή θερμοκρασία.

Αυτή η τραγωδία έρχεται να τονίσει τη σημασία της ευαισθητοποίησης των γονέων σχετικά με τους κινδύνους της θερμοπληξίας στα οχήματα και την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σαντιάγο Καλατράβα: Ο Ισπανός αρχιτέκτονας των μεγάλων αποτυχιών

evosmos

Ο Καρλ Λιούις πήρε το μέρος του Μ.Τεντόγλου για τη βαλβίδα – «Πρέπει να ακούμε τους αθλητές»

evosmos

Σοκ με αλιγάτορα που τριγυρνούσε στους δρόμους πόλης στην Φλόριντα με ένα πτώμα στο στόμα! [BINTEO]

evosmos

Leave a Comment