ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο – Δείτε φωτογραφίες

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Φωτογραφίες από τη σφορδή σύγκρουση

ksanthi_troxaio_in__4_

ksanthi_troxaio_in__1_

ksanthi_troxaio_in__3_

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 4 νεκροί και 3 τραυματίες από τη σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 όταν ένα ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο λεωφορείο. Το ΙΧ ουσιαστικά διαλύθηκε και οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ενώ στο δυστύχημα φέρεται να έχει εμπλακεί και ένα δεύτερο ΙΧ.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πηγές: xanthinea.gr, fonitisxanthis

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκ στον ΑΝΤ1!Έπεσε και χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη (Βίντεο)

evosmos

“ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ; – ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!” – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ… – ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!

evosmos

Κατερίνη: Τον “τσάκωσαν” την ώρα που θα έπαιρνε χρήματα από 75χρονη για δήθεν χειρουργείο της κόρης της

evosmos

Leave a Comment