ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Τα σενάρια για το πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα – Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 22χρονος συνοδηγός

Σοκ προκαλεί το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Π.Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής όταν το ΙΧ με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ηλικίας 20-25 ετών. Το αυτοκίνητο φέρεται να κινείτο με ταχύτητα άνω των 150 χλμ.
Το άτομο που σώθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι ο 22χρονος συνοδηγός.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τα αίτια του δυστυχήματος
Οι επιβάτες του λεωφορείου ανέφεραν πως το αυτοκίνητο δεν πήρε ποτέ την στροφή και εικάζεται πως ο οδηγός είτε κοιμήθηκε είτε δεν είχε τις αισθήσεις του για να πάρει την στροφή.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και λήψη αίματος από τον οδηγό του επιβατικού αυτοκινήτου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας στα μικρά αυτοκίνητα, τέλος το τσάμπα για τα υβριδικά

evosmos

Τσακίζει κόκκαλα το κείμενο του Δ. Καμπουράκη για την Παρέα της Κόρης του!

evosmos

Έρχεται δύσκολος χειμώνας! Ακριβαίνει το πετρέλαιο κίνησης

evosmos

Leave a Comment