LIFE STYLE

Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους: Σε πελάγη ευτυχίας Λιάγκας – Σκορδά, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα & όλοι τους εύχονται

Διπλή γιορτή αποτελεί για τη Φαίη Σκορδά με την αγαπημένη παρουσιάστρια να γιορτάζει τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, Δημήτρη Λιάγκα αλλά και τη γιορτή της μητέρας μέσα από τη γέννηση των δύο γιων της.

Με αναρτήσεις που έκανε η Φαίη Σκορδά στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη. Η παρουσιάστρια μαζί με τον γιο της και τους φίλους του πέρασαν την Κυριακή σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου έσβησαν την τούρτα του.

Ο Δημήτρης Λιάγκας έκλεισε τα δέκα του χρόνια και μάλιστα έσβησε τα κεριά της εντυπωσιακής, διώροφης τούρτας του. Στη συνέχεια, ακολούθησε ταινία σε σινεμά, φαγητό και παιχνίδια σε luna park της περιοχής .

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της
«Χρόνια Πολλά χαρά μου. Σε λατρεύω», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δασκάλα κάλεσε στο γάμο της όλη την τάξη με τους 8χρονους μαθητές της για να είναι ο γάμος της «πλήρης»

evosmos

Σόφη Ζαννίνου: “Είμαι 72 και έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μπικίνι. Το κόνσεπτ θα είναι παραλία”

evosmos

Από τις πασαρέλες στο πολύκροτο διαζύγιο: Πως είναι σήμερα στα 52 της η Τζίνα Αλιμόνου και πρώην σύζυγος του Παύλου Βαρδινογιάννη

evosmos

Leave a Comment