ΕΛΛΑΔΑ

Ολική ανατροπή του καιρού από την Τρίτη – Πού αναμένονται έντονα φαινόμενα

Δυναμικά μπαίνει το φθινόπωρο στην χώρα τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται να αλλάξει ο καιρός στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, με βροχές, καταιγίδες και πολικό αεροχείμαρρο να πλησιάζει.

Με ανάρτησή του στα social media ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην επιδείνωση που θα παρουσιάσει ο καιρός τη νέα εβδομάδα, κάνοντας λόγο για έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν σχεδόν ολόκληρη την χώρα.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
Eντυπωσιακή η αλλαγή της διάταξης των βαρομετρικών συστημάτων στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες δίνοντας τέλος στο “ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα” των τελευταίων εβδομάδων στις περισσοτερες χώρες της γηραιάς ηπείρου και κυρίως φυσικά στα νότια τμήματά της, αλλά και με αρκετές βροχές, φαινόμενα που κυρίως προς την Τρίτη θα πρέπει να επηρεάσουν και τα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδας!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΣΤΑ 67 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ – ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

evosmos

Ρόδος: Σοκάρει η περιγραφή του ομαδικού βιασμού 31χρονης Αγγλίδας από 4 Βέλγους

evosmos

“Πάτησαν” Θεσσαλονίκη τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ – Δείτε βίντεο

evosmos

Leave a Comment