ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εύζωνας αποχαιρέτησε για πάντα την προεδρική φρουρά το ταίρι του και συγκίνησε ξανά όλη την Ελλάδα

Ο Γιώργος Τσιούλος, ο 24χρονος εύζωνας, που έγινε viral γιατί δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του και συγκίνησε όλους τους Έλληνες, αποχαιρέτισε το “ταίρι” του.

Ειδικότερα, η αδελφή του, Έλενα Τσιούλου, μίλησε στο iefimerida για το πόσο περήφανη είναι για τον αδελφό της και ανάρτησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο 24χρονος εύζωνας να αποχαιρετά το «ταίρι» του, με μία ζεστή αγκαλιά.

Ο Γιώργος Τσιούλος αποχαιρετά το "ταίρι" του

Συγκινεί ακόμη μία φορά ο Γιώργος Τσιούλος

Στο νέο βίντεο, ο νεαρός φαίνεται να αγκαλιάζει τον συνάδελφό του, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, με τους υπόλοιπους εύζωνες να είναι στο πλευρό τους και να τους χειροκροτούν.

Στη συνέχεια, ορισμένοι εύζωνες προστίθενται στην αγκαλιά και την κάνουν ακόμη μεγαλύτερη, ενώ λίγο αργότερα ο εύζωνας αποχαιρετά και τα υπόλοιπα άτομα.

Το νέο βίντεο συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια για όλους τους εύζωνες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο «μεγαλείο της ψυχής» που δείχνουν.

@helenatsioulou Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos ♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) – George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός» – Προκλητικός ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο

evosmos

Τρομακτικό βίντεο από το τροχαίο με τους πέντε νεκρούς στην Έδεσσα – Άμορφη μάζα το ΙΧ

evosmos

Θεσσαλονίκη – Καταγγελία από φοιτήτρια του ΑΠΘ: Σεξουαλική παρενόχληση στις ντουζιέρες των εστιών

evosmos

Leave a Comment