LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Θεός του έδωσε μεγάλη ευλογία» Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Ήβη Αδάμου, σε πελάγη ευτυχίας ο Σταβέντο

Την Τρίτη 21/5 η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη με τη λαμπερή τραγουδίστρια να παραχωρεί δηλώσεις στην Ελένη Μενεγάκη πριν να ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της στο πλατό του Mega.

Με αφορμή το καινούργιο κομμάτι της Ήβη Αδάμου, που έχει γνωρίσει μεγάλη αγάπη από το κοινό και το έχει γράψει ο σύντροφό της, Μιχάλης Κουινέλης, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να μην αναφερεί μερικά λόγια καρδιάς για τον εκείνον.

Οι δηλώσεις αγάπης της Ήβη Αδάμου για τον Μιχάλη
«Είναι μεγάλη αλήθεια, ότι με τον Μιχάλη μόνο όμορφα τραγούδια γράφουμε. Θεωρώ ότι ταιριάξαμε πολύ καλλιτεχνικά πέρα από το προσωπικό. Αν δύο άνθρωποι έχουν χημεία και έλξη είναι δύσκολο και στα επαγγελματικά να μην έχουν. Τι να πω, ο Θεός του έδωσε μεγάλη ευλογία να γράφει τέτοια τραγούδια, χαίρομαι που βρέθηκα και εγώ κάπου στον δρόμο του, έτσι τυχαία και έγινε όλο αυτό και ταιριάξαμε έτσι απόλυτα», είπε η Ήβη Αδάμου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Qatargate: Άνοιξαν οι πρώτοι τραπεζικοί λογαριασμοί των «Ιταλών» – Βρέθηκαν ήδη μεγάλα ποσά και καταθέσεις

evosmos

Πώς λένε στα ελληνικά το «μαγιό»

evosmos

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

evosmos

Leave a Comment