LIFE STYLE

«Πάγωσε» η Άννα Βίσση: Η στιγμή που διακόπτει τη συναυλία της, μόλις είδε τι έγινε από κάτω και ζητά βοήθεια

Η Άννα Βίσση πραγματοποίησε συναυλία στην Πάτρα, την Τετάρτη, το βράδυ, την οποία, όμως, κάποια στιγμή διέκοψε, όταν δυο θαυμάστριές της λιποθύμησαν.

Η ανθρώπινη πλευρά της Άννας Βίσση
Ειδικότερα, την ώρα που η τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε, είδε να επικρατεί αναστάτωση σε ένα σημείο του Γηπέδου Παναχαϊκής και όταν αντιλήφθηκε ότι μία κοπέλα από το κοινό έχασε τις αισθήσεις της, σταμάτησε τη μουσική, φώναξε τους διασώστες και τους καθοδηγούσε για να φτάσουν έγκαιρα κοντά στην κοπέλα.

Λίγη ώρα μετά, ενημέρωσαν την τραγουδίστρια πως ακόμη ένα άτομο από το πλήθος λιποθύμησε και επανέλαβε την ίδια διαδικασία.

Η Άννα Βίσση καθοδηγούσε τους διασώστες για να βρουν τις κοπέλες
Όπως ακούστηκε να λέει η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, διακόπτοντας τη συναυλία, «προχωρήστε γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα. Ευθεία και προς τα αριστερά πηγαίνετε. Τρέχουμε παιδιά. Μπράβο! Ευχαριστούμε. Πώς το βλέπετε το παιδί; Εντάξει είναι; Κι εκεί παιδιά!».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγγελόπουλος για την απώλεια της μητέρας του: «Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας»

evosmos

Ρούλα Βροχοπούλου: Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου

evosmos

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν»

evosmos

Leave a Comment