LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Πάλεψε με τον καρκίνο, χάθηκε από παντού: Ο Γολγοθάς της Μαρίας Χούκλη, η “σιωπή” & η σπάνια δημόσια εμφάνιση

Η Μαρία Χούκλη, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες της ελληνικής δημοσιογραφίας, κατάφερε να κυριαρχήσει στον τομέα της, παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων για περισσότερα από 25 χρόνια. Με την ξεχωριστή φωνή και το ιδιαίτερο στιλ της, το 2017 αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημόσια σφαίρα, κλείνοντας έναν κύκλο καριέρας με την παρουσίαση του τελευταίου της δελτίου στον ΑΝΤ1.

Λίγα Λόγια για την Μαρία Χούκλη

Γεννημένη στις Σέρρες το 1961, η Μαρία Χούκλη αρχικά ακολούθησε σπουδές νομικής στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε για δύο χρόνια ως δικηγόρος. Ωστόσο, σύντομα άλλαξε πορεία και εισήλθε στον χώρο της δημοσιογραφίας το 1987 στην ΕΤ3. Στη συνέχεια, εργάστηκε σε διάφορους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση το 2001, όπου ανέλαβε εκπομπές όπως το “Για μια θέση στο ράφι” και το “Ομιλείτε Ελληνικά;”.

Το 2007, ήταν συντονίστρια στη «τηλεμαχία» πριν από τις εκλογές, ενώ μέχρι το 2010 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, εντάχθηκε στον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Αργότερα, εργάστηκε και στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Η Μάχη με τον Καρκίνο

Η Μαρία Χούκλη είναι επίσης γνωστή για τη γενναιότητά της στη μάχη κατά του καρκίνου. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ένα σοκ που την άλλαξε βαθιά. Όπως ανέφερε η ίδια, πέρασε ώρες κλαίγοντας και η ζωή της άλλαξε δραστικά. Παρ’ όλα αυτά, δεν επέτρεψε στην ασθένεια να την νικήσει, αλλά την νίκησε η ίδια!

Τελευταίες Δημόσιες Εμφανίσεις

Η Χούκλη παρουσίασε το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων τον Ιούνιο του 2017, κλείνοντας έτσι μια μακρά καριέρα στη δημοσιογραφία. Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της ήταν το 2021, όταν παρευρέθηκε σε εκδήλωση των Public για την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά.

Με την αποχώρησή της από την ενεργό δημοσιογραφία, η Μαρία Χούκλη αφήνει πίσω της μια πολύτιμη παρακαταθήκη, επηρεάζοντας και εμπνέοντας πολλούς με την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τη δύναμή της στη μάχη με τον καρκίνο.

Η διαδικτυακή «σιωπή»

Η Μαρία Χούκλη έχει κρατηθεί μακριά και από τα social media καθώς όπως θα δείτε και παρακάτω έκανε την τελευταία της ανάρτηση το 2021.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τεpάστιο κήπο, ζαρζαβατικά, ελιές: Όλοι παραδέχονται τον Πασχάλη Τερζή για το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

evosmos

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Μέχρι και το στρατιωτικό νοσηλευτικό προσωπικό έχει φτάσει στο αμήν με την πολιτική των “αρίστων” στο 251 ΓΝΑ

evosmos

Το λάθος που κάνουν όλοι οι Έλληνες όταν βρίσκονται πίσω από το τιμόνι -Ποιο είναι το πρόστιμο

evosmos

Leave a Comment