Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε λεωφορείο γραμμής αστικού ΚΤΕΛ στην Πάτρας ένας 58χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, o 58χρονος χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστός ο λόγος, χύπησε μία γυναίκα με ρόπαλο!
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ ο 58χρονος αποπειράθηκε να χτυπήσει και τους αστυνομικούς με το ρόπαλο.
Ο άνδρας συνελήθφη και οδηγήθηκε στο Β’ αστυνομικό τμήμα όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του περί όπλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για βία κατά υπαλλήλων.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.