ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αστυνομικοί έσωσαν 16χρονη λίγο πριν αυτοκτονήσει – Είχε ανέβει σε τοιχίο για να πέσει

Στο παρά πέντε αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, έσωσαν μία 16χρονη τη στιγμή που εκείνη είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Το σοβαρό περιστατικό με την ανήλικη που ήθελε να αυτοκτονήσει, εκτυλίχθηκε -ευτυχώς με αίσια κατάληξη- το βράδυ της Πέμπτης (10.10.2024), στην οδό Κανακάρη Ρούφου, στην Πάτρα.

Όπως γράφει το tempo24.news, γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 αναφέροντας ότι μια νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σε ένα τειχίο (πλησίον του ΕΚΑΒ) έχει εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών, σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών έφτασε στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την 16χρονη και με λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς κατάφεραν να την αποτρέψουν.

Εν συνεχεία στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την ανήλικη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη – Υπόθεση 11χρονης: μωρό 12 ημερών και η μητέρα σε κώμα από χρήση

evosmos

Ιβάν Σαββίδης: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για το όπλο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018

evosmos

Πρώτη επίθεση Α.Τσίπρα σε κυβέρνηση για «γαϊτανάκι» κορωνο-τρόμου: «Έχετε πάει σε οργουελικά επίπεδα την χώρα»

evosmos

Leave a Comment