ΕΛΛΑΔΑ

“Πέταξες σαν αετός μακριά μας”: «Ραγίζουν» καρδιές οι φίλοι του 26χρονου Γιώργου που έπεσε νεκρός ενώ δούλευε σε ταβέρνα

Τα Τρίκαλα έχουν βυθιστεί στο πένθος εξαιτίας του απροσδόκητου θανάτου του 26χρονου Γιώργου, ο οποίος κατέρρευσε ενώ εργαζόταν ως ψήστης σε μια ταβέρνα της πόλης, σύμφωνα με το trikalavoice.gr. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, σοκαρισμένοι από την ξαφνική απώλεια, εκφράζουν τη θλίψη τους μέσω των κοινωνικών δικτύων για την απώλεια ενός εξαιρετικού ατόμου.

Συγκλονίζουν οι φίλοι του 26χρονου Γιώργου που πέθανε στα Τρίκαλα

Το μοιραίο βράδυ ο 26χρονος εργαζόμενος σε ταβέρνα ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Παρά την άμεση άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και τις ιατρικές προσπάθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, δεν ήταν δυνατό να σωθεί.

Η τοπική κοινότητα ανήμπορη να πιστέψει τον ξαφνικό θάνατο του 26χρονου βιώνει το πένθος, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, όπως αναφέρει το trikalanews.gr. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή «Μανάβικα». Ο άτυχος νέος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και ήταν και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Μερικές από τις αναρτήσεις στα social media

«Πέταξες μακριά μας σαν αετός» γράφει ένας φίλος του 26χρονου Γιώργου

 

 

«Έφυγες νωρίς, φίλε μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου»

 

 

Στο παρελθόν υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου. Ένας γνωστός του από την ομάδα ανέφερε ότι ήταν για τον Γιωργο : «ένα χαμογελαστό παιδί που έτρεχε για όλα […] καλό και φιλότιμο παιδί».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη: Σε πλειστηριασμό το σπίτι της – «Μου το παίρνουν για 18.000 ευρώ»

evosmos

Αιγαίο: Σκοτωμένα βρέθηκαν άλλα δυο δελφίνια – Τουρκικά σκάφη καταγγέλλει η οργάνωση «Αρχιπέλαγος»

evosmos

Καμαρώνει από ψηλά ο Βουτσάς: Ολόκληρος άντρας ο 8χρονος μικρός Φοίβος – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

evosmos

Leave a Comment