ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε για να δουλέψει σεζόν στην Λευκάδα και τώρα τον γυρνάνε πεθαμένο: Νεκρός 19χρονος, σε σοκ οι συνάδελφοί του

Τραγωδία σημειώθηκε στην Λευκάδα με έναν 19χρονο, ο οποίος πήγε να δουλέψει στο νησί σεζόν, όμως πλέον δε βρίσκεται στη ζωή λόγω ενός τροχαίου που είχε με τον φίλο του.

Πιο συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος του και βρισκόταν μέσα κι εκείνος, έφυγε από την πορεία του και κατέληξε να βρεθεί στον γκρεμό με αποτέλεσμα να σημειωθεί η συγκεκριμένη τραγωδία.

Σοκ στην Λευκάδα: 19χρονος πήγε να δουλέψει σεζόν και πλέον τον γυρνάνε νεκρό

Νέα τραγωδία καταγράφηκε στους δρόμους τα ξημερώματα της Τρίτης, αυτή τη φορά στη Λευκάδα.

Θύμα ένας 19χρονος. Όπως αναφέρει το ilefkada.gr, το νεαρό αγόρι ήταν από το Αγρίνιο και εργαζόταν σεζόν στην Λευκάδα. Έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του και στο οποίο ο άτυχος νέος ήταν συνοδηγός, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στο γκρεμό, στην επικίνδυνη στροφή στο νταμάρι της Απόλπαινας, στην Λευκάδα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΩΣ: Μία χαρά “δασκαλεμένος” για την ανοχή της Ελλάδας στους φονιάδες, αρνείται τα πάντα και σφυρίζει αδιάφορα

evosmos

Με το πιστόλι στο χέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης! Να πάει μέσα για εγκληματική οργάνωση! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Μετά από 70 ημέρες ο Σ.Τσιόδρας φορώντας μάσκα μας έκανε ενημέρωση για τα… φάρμακα

evosmos

Leave a Comment