ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε εξιτήριο και θα μείνει με την μητέρα του ο 15χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του

Στην μητέρα έδωσε προσωρινά την επιμέλεια του 15χρονου Κωνσταντίνου η Εισαγγελέας Πατρών μέχρι να γίνει το Δικαστήριο καθώς και ο πατέρας του συνεχιζει να την διεκδικεί.

Ο ανήλικος πήρε εξιτήριο σήμερα απο το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών. “Κάναμε τα πάντα γι αυτό το παιδί” μας δήλωσε η διοικήτρια Ασπασία Ρηγοπούλου. Η μητέρα του 15χρονου δηλώνει πως θα συμπαρασταθεί με όλες τις της δυνάμεις στο παιδί της, ενώ τα άλλα δύο της παιδιά, ένα μεγαλύτερο αγόρι και ένα κορίτσι θα μείνουν με τον πατέρα τους.

Ο πατέρας δήλωσε πως δεν χτύπησε το παιδί: “Μου επιτέθηκε ήταν μές στα νεύρα, γιατί του είπα πως θα κλειδώσω την πόρτα αν βγει από το σπίτι τόσο αργά. Με χτύπησε μάλιστα στο χείλος. Πέσανε πάνω του τα άλλα δύο παιδιά και μας χώρισαν και βρέθηκε στο έδαφος. Εκεί τον τράβηξα από την μπλούζα και σκίστηκε. Γιατί να χτυπήσω το παιδί μου; Ξέρω εδώ και καιρό πως είναι ομοφυλόφιλος, δεν το ανακάλυψα τώρα. Ζητούσα όμως πάντα να συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις”.

Ο πατέρας ισχυρίζεται μάλιστα πως από το περιβάλλον της μάνας και πρώην γυναίκας του έχουν κάνει “κακό” στο παιδί, και μάλιστα έχει υποβάλει και μήνυση. Η μάνα αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, αλλά και ο πατέρας αρνείται την καταγγελία πως κακοποιούσε τη μάνα όσο καιρό ήσαν μαζί, μέχρι δηλαδή και το 2019. Τελικά η μητέρα μετά το εξιτήριο πήρε μαζί της το παιδί και μετέβησαν στον Πύργο εκεί όπου εργάζεται προσωρινά για το καλοκαίρι. «Το βράδυ της Δευτέρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, βοήθεια!”. Μετά λιποθύμησε. Στο νοσοκομείο τον κρατάνε για προληπτικούς λόγους. Όπως μου είπε, τον χτύπησαν ο μπαμπάς του και ο θείος του επειδή άργησε να πάει στο σπίτι», δήλωσε η μητέρα του 15χρονου. Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του 15χρονου γνώριζε από πέρυσι τον Αύγουστο για τη σεξουαλική ταυτότητα του ανήλικου, «αλλά δεν το δεχόταν και τα έβαζε μαζί μου ότι εγώ φταίω», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα. «Το παιδί ήταν φοβισμένο, κατατρομοκρατημένο και πονούσε στα πλευρά και στον θώρακα», είπε.

Αυτόπτης μάρτυρας στο χωριό που διαμένει η οικογένεια δήλωσε πως εκείνο το βράδυ, το παιδί εμφανίστηκε με αίματα και γδαρμένο στην Πλατεία. “Ηταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάποια στιγμή έπεσε κάτω στο έδαφος. Και τότε ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο” είπε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξέσπασε ο Νίκος Συρίγος για τον Νότη Σφακιανάκη: «Είναι αισχρό και χυδαίο, αυτός του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά»

evosmos

Κορωνοϊός: «Κλειδώνει» η παράταση του lockdown – Μεταλλάξεις και διασωληνωμένοι δοκιμάζουν τις αντοχές των νοσοκομείων

evosmos

Κρίση στο Καστελόριζο: «Γιαβάς γιαβάς» ο διάλογος μετά τις φρεγάτες

evosmos

Leave a Comment