LIFE STYLE

Παντρεύεται τον σύντροφό του, αλλάζει επίθετο: Αυτός έκλεψε την καρδιά του Εθνικού Σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλου

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος για πολλά χρόνια έβγαινε στις εκπομπές ως “Εθνικός μας σταρ” τραγουδώντας και μιλώντας για τη ζωή του. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως διατηρεί λογαριασμό στο Tik Tok όπου δημοσιεύει διάφορα βίντεο του.

Στα βίντεο αυτά φαίνεται και ο σύντροφός του με τον οποίο είναι πολλά χρόνια μαζί. Έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και τώρα πήραν την απόφαση να επισημοποιήσουν παραπάνω τη σχέση τους και να παντρευτούν.

Η Espresso έφερε στη δημοσιότητα και την αναγγελία του γάμου τους που γράφει: «Ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Στέφανος του Γεωργίου και της Πλουμού, το γένος Κωττατή, που γεννήθηκε στη Χίο και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, και ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Ανδρέας του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας, το γένος Κουτσομιχάλη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στη Νέα Ερυθραία».

Με τον Στέφανο ο Ανδρέας

Ευαγγελόπουλος είναι πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους ήταν… ταραχώδης. Το 2022 είχαν χωρίσει επεισοδιακά με τα βίντεο όπου ο ένας κατηγορούσε τον άλλον ήταν πάρα πολλά. Τελικά όμως έδωσαν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση αυτή και τώρα είπαν να το πάνε ένα βήμα πιο μακριά με το γάμο.

@antreoulis0 Ετσι να βουλοσουν καπια στονατα #antreouliskoutsomichalisandreadakis #ethnikosstar #nationalstar #antreoulisstefanos #fypシ #antreoulis0 ♬ original sound – NATIONAL STAR OF GREECE

«Ο Στέφανος για μένα έκανε το εξής… Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το μνήμα της μάνας μου και με πήγε ένα βήμα πιο κει. Ο Στέφανος έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά κι έναν περίεργο χαρακτήρα. Πάντα τα είχε. Τον αγάπησα και τον έβαλα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τη μητέρα μου. Η γιαγιά του Στέφανου με αγκάλιασε. Η μητέρα του Στέφανου έβγαλε ένα πρόσωπο απέχθειας για μένα. Ολα αυτά θα απαντηθούν, δεν θα μείνουν έτσι. Εγώ έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου, αλλά… τον λατρεύω. Είναι πολλά χρόνια μικρότερός μου. Δεν έχει καμία σημασία αυτό», είχε πει στο TV persona.



Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο μπαμπάς μου μεθυσμένος κατέστρεφε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κι εγώ το έστηνα κλαίγοντας»

evosmos

«Ηλία Ρίχτο»: Καλεσμένοι πήγαν στο γαμήλιο γλέντι με εκσκαφέα – τρυπάνια & γκρέμισαν πίστα και μαγαζί στο ζεμπέκικο του γαμπρού

evosmos

Φιλούσε άλλη, τους είδε η κόρη του: «Κάγκελο» ο Αποστόλης Τότσικας – «Το παιδί μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι»

evosmos

Leave a Comment