ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο Τραγωδία: Μεθυσμένος Σέρβος παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες – Σκότωσε άνθρωπο πριν 20 μέρες με αμάξι

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες στα Μάλια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας μεθυσμένος 47χρονος από τη Σερβία παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες κοντά στις Αρχαιότητες στα Μάλια της Κρήτης. Πρόκειται για τουρίστριες 50 και 25 ετών, μάνα και κόρη, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ωστόσο, κατά την εξακρίβωση στοιχείων οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα ανακάλυψαν. Ο 47χρονος από τη Σερβία στα τέλη Αυγούστου οδηγώντας και πάλι υπό την επήρεια αλκοόλ είχε παρασύρει και είχε τραυματίσει σοβαρά έναν 85χρονο στη Σητεία.

Λίγες μέρες μετά ο 85χρονος ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές αφαίρεσαν το δίπλωμα στον μεθυσμένο οδηγό. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά ο άνδρας αυτός κατάφερε και νοίκιασε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και παρέσυρε τις δύο γυναίκες στα Μάλια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σκότωσε τη μάνα των 2 ανήλικων παιδιών & έκοψε τις φλέβες του: Ανατριχίλα στην Καβάλα, νεκρή η Λίτσα Ανδρούδη

evosmos

Πως αποκτούν οι «Άριστοι» πτυχία στο σπίτι – Δείτε πως να γεμίσετε το βιογραφικό σας όπως η Εύα Καϊλή

evosmos

Ν.Σύψας: «Και το επόμενο καλοκαίρι του 2021 θα ισχύσουν τα μέτρα απαγόρευσης ακόμα και με εμβόλιο»!

evosmos

Leave a Comment