ΕΛΛΑΔΑ

Πορτοσάλτε: «Να κάνουν οι Έλληνες διακοπές Ιούνιο ή Σεπτέμβριο – Ενοχλούν τους τουρίστες»! Να αναπνέουμε ή μπα;

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι γνωστό πλέον ότι στηρίζει τα κατά καιρούς αφηγήματα της κυβέρνησης. Η νέα του “επιχείρηση” είναι να μην γκρινιάζουν οι Ελληνες για τις διακοπές και τον αυξημένο αριθμό τουριστών, γιατί εκείνοι αφήνουν 20 δισ. κάθε χρόνο όπως είπε.

Ο δημοσιογράφος του συστημικού ΣΚΑΪ δεν δίστασε να “μαλώσει” τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να πάνε διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Και πού ε; Στη χώρα τους!

«Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και πρόσθεσε εξοργισμένος «αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε» υπογράμμισε.

Όπως καταλαβαίνετε οι χρήστες του “Χ” οργίασαν:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές του DEB στην Θράκη ζητούν να φύγει ο Ελληνικός Στρατός από μειονοτικά χωριά!

evosmos

«Κόβει» στο μισό τις τιμές αρκετών προϊόντων – Το μεγάλο σούπερ μάρκετ που «φέρνει τα πάνω κάτω» στην αγορά

evosmos

Συναγερμός στο «Blue Star Delos» για 23 Γάλλους ύποπτους για κορωνοϊό

evosmos

Leave a Comment