LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

“Προδώθηκαν” από μία φώτο: Ζευγάρι η Καινούργιου και ο 25χρονος γιος του εφοπλιστή Μαρινάκη;

Τον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη, συνάντησε η Κατερίνα Καινούργιου τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια του Alpha είχε αποκαλύψει χθες μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα” πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον γιο του πρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο γιος του Προέδρου είναι πολύ καλός μου φίλος. Έκανε τατουάζ το κύπελλο…Τον ξέρω πολλά χρόνια, από τότε που ήταν 17 ετών. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι το μεγαλύτερο του κύριου Βαγγέλη και της κυρίας Σούλας, της Αθανασίας, της συζύγου του. Έχω αδυναμία στην κυρία Σούλα, γιατί τα πάντα ξεκινούν από την οικογένεια και πάντα της λέω τι καλή δουλειά έχει κάνει με τα 4 παιδιά της. Ο Μίλτος έχει αναλάβει τη Νότιγχαμ. Είναι ένα παιδί δίπλα στον μπαμπά του σε όλα είναι πολύ δουλευταράς. Φίλος μου είναι, θεωρώ ότι είναι ο πιο ωραίος Έλληνας. Είναι καλλονός. Είναι πολύ χαμηλών τόνων, δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες, ούτε δημοσιεύματα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, καθώς ανέβασε το τατουάζ που έκανε ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη στη γάμπα του με την ευρωπαϊκή κούπα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

«Ο καλύτερος άντρας από όλους όσους είχα στη ζωή μου»: Κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της, και ειδικά στον αδελφό της, με τον οποίο μεγάλωσε μαζί. Σήμερα, ο Πάνος Καινούργιος γιορτάζει τα γενέθλιά του, και η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε φωτογραφίες με τον μικρότερο και πολύ γοητευτικό αδελφό της στα social media, εκφράζοντας την αγάπη και τις ευχές της για τα γενέθλιά του.
«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο αδελφό του κόσμου. Στην πιο όμορφη και καλή ψυχή που έχω δίπλα μου… Από όλους τους άντρες που θα περάσουν απ’ τη ζωή μου, εσύ θα εισαι ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος κι αυτός που θα μείνει με βεβαιότητα μέχρι το τέλος… Μαζί σε όλα …στα εύκολα και στα πολύ δύσκολα. Θα είμαστε για πάντα ο ένας… ο φύλακας άγγελος του αλλου… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Πάνο μας . Σου αξίζει η ΚΟΡΥΦΗ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πισίνες, γήπεδα, μαγαζιά: Η ανεκτίμητη κληρονομιά που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη μοναχόρη του έχει το όνομά της

evosmos

Είπε στη γιαγιά της ότι ο άντρας της την απατάει! Η απάντηση της γιαγιάς της δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ

evosmos

Πρέπει να γνωρίζεις!!! Market Pass: Τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα το επίδομα

evosmos

Leave a Comment