ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 41χρονου Αλβανού

Στην φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 41 ετών άνδρα που βρέθηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα σε αμπέλι στην Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ως ο δράστης της δολοφονίας, αρνήθηκε ενώπιον του Ανακριτή την κατηγορία, αποδίδοντας το έγκλημα σε ατυχή στιγμή εκπυρσοκρότησης του όπλου το οποίο είχε μαζί του, σύμφωνα με την απολογία, το θύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός είπε επίσης στον Ανακριτή, πως την επίμαχη μέρα ήταν με τον 41χρονο, με τον οποίον ήταν φίλοι και είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε , το θύμα για ανεξήγητο λόγο έκανε κίνηση να χρησιμοποιήσει το όπλο . Ο ίδιος στην προσπάθεια να αμυνθεί και να τον αφοπλίσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα χτύπησε τον 41χρονο στο μάγουλο.

Οι άλλοι δύο, κατηγορούμενοι ως συνεργοί στην δολοφονία, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τη μαραθώνια απολογητική διαδικασία, φαίνεται να βρίσκονταν στο ίδιο αυτοκίνητο με θύτη και θύμα .

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κύπρος: Μπάχαλο και τρύπες στους ελέγχους των οδοφραγμάτων – Ο Κιουρσάτ μπαινόβγαινε ανενόχλητος στις ελεύθερες περιοχές ενώ…. εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

evosmos

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος : Οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να κάνουν τζαμί την Αγία Σοφία

evosmos

Λεωνίδας Κακούρης: Τον «δικαίωσε» με μια φράση ο Απόστολος Γκλέτσος – «Σε κάτι τύπους σαν τον Χουβαρδά, πόσο γιαούρτι πάει χαμένο, ρε φίλε…»

evosmos

Leave a Comment