ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Βεντέτα για τους… πάγκους στη λαϊκή

Πυροβολισμοί έπεσαν σε κεντρική πλατεία στον Κολωνό την Τετάρτη αναστάτωσε τους κατοίκους και από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός καθώς ομάδες κακοποιών άνοιξαν πυρ αδιαφορώντας για τους αθώους πολίτες που έκαναν την βόλτα τους σε κοντινή απόσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό. Όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο ντοκυμένο που αποκάλυψε στο Star στο δελτίο ειδήσεων ο κόσμος έτρεχε να βρει καταφύγιο μέσα στα καταστήματα.

«Ακούω πυροβολισμούς και κάνω έτσι για να μη φάω καμιά αδέσποτη», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Αλβανοί και Ρομά έλυσαν τις διαφορές τους μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες

Όπως έγινε γνωστό το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ Αλβανών και Ρομά που δεν δίστασαν να λύσουν τις διαφορές του μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες.

Οι τέσσερις Αλβανοί επέβαιναν σε όχημα μέσα από το παράθυρο του οποίοτ άνοιξαν πυρ κατά της ομάδας Ρομά που βρισκόταν στην πλατεία. Στόχος τους ήταν ένας 25χρονος. Οι σφαίρες περνούσαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμό. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR ακούγονται τουλάχιστον 9 πυροβολισμοί.

Βεντέτα για τους πάγκους στη λαϊκή

Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα η βεντέτα ξεκίνησε για το ποιος θα κυριαρχήσει στους πάγκους των Λαϊκών αγορών.

Αστυνομικοί της Άμεσης δράσης έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τα δυο αυτοκίνητα των δραστών και συνέλαβαν τους 4 Αλβανούς πιστολέρο ηλικίας από 20 έως 32 ετών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Όταν εσένα σε είχαν σε καραντίνα…»: Άνοιξε στον Βοτανικό το πρώτο τζαμί από την εποχή της τουρκοκρατίας

evosmos

Κακοκαιρία Ιανός: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες

evosmos

Λάκης Γαβαλάς για Αχιλλέα Μπέο: «Θέλει να δείξει πόσο στρέιτ είναι και γίνεται κατίνα»

evosmos

Leave a Comment