ΕΛΛΑΔΑ

ΠHΛΙΟ: ΣΕ ΓΥΝΑIΚΑ ΑΠO ΤΗΝ ΑΥΣΤΡIΑ ΑΝHΚΕΙ Η ΣΟΡOΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Αυστρία ανήκει η σορός που απανθρακώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο που άρπαξε φωτιά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο Νότιο Πήλιο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν αργά χθες το βράδυ όταν η γυναίκα από την Αυστρία, που ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα σε οικισμό του Νοτίου Πηλίου, είχε μεταβεί με το μεγάλο τζιπ που η ίδια οδηγούσε, στον Πλατανιά για να δει κάποιους φίλους. Στην επιστροφή προς το σπίτι της όμως, αργά μετά τα μεσάνυχτα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό βγήκε από το δρόμο και βρέθηκε μέσα σε χαντάκι.

Όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο είτε παρουσίασε διαρροή καυσίμου, είτε λαδιών από την ανατροπή του και ξαφνικά λαμπάδιασε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη οδηγός να εγκλωβισθεί μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οι εκρήξεις που έγιναν ήταν η αφορμή να σπεύσουν πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτοικοι για να σβήσουν τη φωτιά.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε γύρω στις 22.40 για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Τρόχαλα του δήμου νοτίου Πηλίου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύναμη 15 πυροσβεστών με 6 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Δυστυχώς, μετά τη ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι πυροσβέστες ανέσυραν από το καμένο αυτοκίνητο την απανθρακωμένη σορό ενός ατόμου.

Προανάκριση διενεργούν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγκλημα στη Δάφνη: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε», είπε στην απολογία του ο 40χρονος συζυγοκτόνος

evosmos

Αθλιότητες Α.Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι απλοί πολίτες – Αυτοκίνητα έχουμε μόνο εμείς, αυτοί παίρνουν λεωφορείο»!

evosmos

Πέτρος Γαϊτάνος: “Δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση του οποιουδήποτε”

evosmos

Leave a Comment