LIFE STYLE

Ρίκα Διαλυνά: «Είχα δώσει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη κάτι μπότες και όταν της τις ζήτησα, μου έδωσε… τη μία»

Η Ρίκα Διαλυνά, που ζει το τελευταίο διάστημα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Ηράκλειο, στην Κρήτη, ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” στα μέρη που μεγάλωσε, ενώ έκανε αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ποιο ήταν το όνειρο της Ρίκας Διαλυνά
Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «φροντίζω τον εαυτό μου πάρα πολύ. Δεν θα κοιμηθώ ποτέ χωρίς να καθαρίσω το πρόσωπό μου. Είναι το πιο απλό και εύκολο. Δεν θέλω να αλλάξω φυσιογνωμία. Τις ρυτίδες γιατί να τις κρύψω; Το όνειρό μου ήταν να πάω στην Αμερική και το όνομά μου ήταν από εκεί. Δεν μου άρεσε το Ειρήνη και είπα στη μαμά μου να με φωνάζει Άννα Ρίκα και αποφάσισε να με φωνάζει Ρίκα. Είχα την τύχη να παίξω με σπουδαίους ηθοποιούς και εκεί δεν πηγαίνεις εσύ, έχεις τον μάνατζέρ σου. Δεν έχεις φόβο ότι κάτι στραβό θα συμβεί. Δεν με ζήλεψαν στην Αμερική καθόλου. Στην Ελλάδα με ζήλευαν!».

Η Ρίκα Διαλυνά δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρίκα Διαλυνά επεσήμανε «η Βουγιουκλάκη αφού είχε γίνει η ιστορία στις Κάννες, εγώ είχα αηδιάσει από όλα αποφάσισα να ανοίξω μια μπουτίκ. Μου τηλεφωνάει και μου είπε να ξεχάσω το παρελθόν και είμαστε φιλενάδες και θέλω να παίξεις έναν εντυπωσιακό ρόλο. Με “πίεσε” λίγο. Και πράγματι ήταν ένας ρόλος εντυπωσιακός στην τελευταία πράξη. Αλλά ήθελα να υπογράψουμε συμβόλαιο ότι το όνομά μου θα ήταν στο τέλος με την ίδια γραμματοσειρά με τη δική της. Βλέπω κάτι ψιλά, δεν λέω τίποτα. Την άλλη μέρα της πάω μια ανθοδέσμη και της γράφω “Αν δεν τηρηθούν οι όροι που είπαμε δεν μπορώ να σχολάσω την παράσταση”. Δεν τόλμησε να μου πει τίποτα. Της είχα δώσει κάτι μπότες και όταν της τις ζήτησα, μου έδωσε τη μία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καίτη Φίνου: «Είχα να πάω με άντρα πάνω από 10 χρόνια, ώσπου μια μέρα όλα άλλαξαν. Στα 50 μου ξύπνησε αυτό»

evosmos

Έχει αλλάξει επάγγελμα και παραμένει εντυπωσιακή: Δείτε πώς είναι σήμερα η Αλέκα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

evosmos

Καμαρώνει από ψηλά ο Βουτσάς: Ολόκληρος άντρας ο 8χρονος μικρός Φοίβος – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

evosmos

Leave a Comment