LIFE STYLE

Ραγδαία Εξέλιξη – Ακούγεται 1η φορά: Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα

Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno σχετικά με την υγεία της Μαρινέλλας. Υπενθυμίζεται πως στις 25 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα συγκλονίστηκε από την είδηση της κατάρρευσης της μεγάλης ερμηνεύτριας στη σκηνή του Ηρωδείου, κατά τη διάρκεια παράστασης.

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τότε.

Ματίνα Παγώνη: Θέμα ημερών η μεταφορά της Μαρινέλλας από τη ΜΕΘ

Η Ματίνα Παγώνη ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας και τόνισε ότι τα νέα είναι αισιόδοξα. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega με τη Φαίη Σκορδά, ανέφερε σημαντικές βελτιώσεις στην υγεία της τραγουδίστριας, αφήνοντας ελπίδες για την ανάρρωσή της.

«Η Μαρινέλλα δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ αλλά πιστεύω πως θα βγει σε μερικές μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο. Μετά πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υποκλίθηκαν οι καλεσμένοι: Μικρός λεβέντης χορεύει σε γάμο, κλέβει τη λάμψη των νεόνυμφων & τpελαivει το ίντερνετ

evosmos

Γρηγόρης Γκουντάρας: Χάνει το σπίτι του γιατί πήρε δάνειο σε Ελβετικό φράγκο- ” Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας! Εγώ φύτεψα τα δέντρα και τώρα πωλείται!”

evosmos

«Έσβnσε» ακόμη και την Βανδή: Όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή με το κρuσταλλένιο φόρεμα

evosmos

Leave a Comment