ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Θρασύτατη σπείρα αδειάζει αυτόματους πωλητές και παιχνίδια με κερματοδέκτες

Σπείρα 4 ατόμων όπως έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας έχει διαρρήξει πολλές επιχειρήσεις του νησιού που διαθέτουν μηχανήματα που λειτουργούν με κερματοδέκτες.

Οι διαρρήξεις στο νησί είναι αλλεπάλληλες τις τελευταίες μέρες με τους επιχειρηματίες να έχουν έρθει σε απόγνωση.

Η συμμορία δρα γρήγορα παραβιάζοντας τους κερματοδέκτες σε παιχνιδομηχανές και σε αυτόματους πωλητές και εξαφανίζετε, αναφέρει το Rodosreport.

Οι διαρρήκτες αδιαφορούν για τις κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν και συνεχίζουν ανενόχλητοι την δράση τους.

Η αστυνομία αν και ενήμερη για την πολλαπλή δράση των αγνώστων δραστών δεν έχει καταφέρει ακόμα να τους εντοπίσει αν και έχει στα χέρια της βίντεο απο κάμερες ασφαλείας πολλών καταστημάτων του νησιού.

Η λεία των δραστών είναι πολύ μεγάλη καθώς οι περισσότερες μηχανές που ανοίγουν είναι σε τουριστικές περιοχές και οι επιχειρηματίες τις αντικρύζουν το πρωι παραβιασμένες και όλα τα χρήματα να έχουν εξαφανιστεί.

Εκτός απο την απώλεια εσόδων, οι επιχειρηματίες αντικρίζουν και φθορές απο την διάρρηξη των κερματοδεκτών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαμός σε ξενοδοχείο στην Κρήτη – Εργαζόμενος «πλακώθηκε» με την πρώην του και τον σύντροφό της μπροστά στους τουρίστες!

evosmos

Σύζυγος Δ.Κόκοτα: «Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο»

evosmos

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΔΡΑΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ – ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ”

evosmos

Leave a Comment