ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος σε όλη τη χώρα : Σκότωσε τη μητέρα του και ομολόγησε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση

Ένας 50χρονος στην Ιταλία, ομολόγησε ότι δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα του, κατά την διάρκεια συνέντευξης σε απευθείας τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα, ο Λορέντσο Καρμπόνε, μιλώντας σε απεσταλμένο απογευματινής εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και αποκάλυψε ότι δολοφόνησε την μητέρα του, η οποία υπέφερε από άνοια.

50χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του

Η μητέρα του 50χρονου έπασχε από άνοια

Όπως εξομολογήθηκε «δεν ξέρω γιατί το έκανα, κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα, δεν άντεχα άλλο» και ο δημοσιογράφος της εκπομπής κάλεσε αμέσως τους καραμπινιέρους, οι οποίοι συνέλαβαν τον μητροκτόνο.

Το πτώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε στο σπίτι της, από την αδελφή του Λορέντσο Καρμπόνε, όταν ο ίδιος είχε απομακρυνθεί, για λίγες ώρες, πηγαίνοντας σε οικογενειακό σπίτι στην εξοχή.

Ο 50χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του

Επιστρέφοντας στην πολυκατοικία που ζούσε η μητέρα του, στην είσοδο τον περίμενε ο δημοσιογράφος και ο δράστης, απαντώντας σε ερωτήσεις του, ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 80χρονη.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έρευνα: Πώς οι μέλισσες μπορούν να δώσουν πληροφορίες για… την υγεία των κατοίκων των πόλεων

evosmos

Οριστικό τέλος για το ρωσικό φυσικό αέριο

evosmos

Εκείνη 30 ετών, πλούσιος 59χρονος ο ξάδερφος σύζυγός της: «Δε τον παντρεύτηκα για τα λεφτά» λέει η ίδια

evosmos

Leave a Comment