LIFE STYLE

ΣΑΛΟΣ: Τριπλή γκάφα Νίκου Ευαγγελάτου on air στο MEGA

Σπάνιο, αλλά συνέβη και αυτό σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν πετυχαίνει τίποτα απ’ όσα λέει για τον καλεσμένο του!

Ώρες αγωνίας για 85 Έλληνες ναυτικούς σε δέκα πλοία στον Περσικό Κόλπο. Σε μια περιοχή που θυμίζει πυριτιδαποθήκη.

Η ένταση κλιμακώνεται, οι επιθέσεις πληθαίνουν και τα πληρώματα ζουν με τον φόβο. Τέσσερα ακόμη πλοία βρίσκονται εκτός των Στενών του Ορμούζ. Σε αναμονή και αβεβαιότητα. Εγκλωβισμένοι στη μέση μιας γεωπολιτικής καταιγίδας. Μετρώντας τις προμήθειες, το νερό, τον χρόνο. Η αγωνία για τα καύσιμα μεγαλώνει.

Στην ευρύτερη περιοχή κινούνται περίπου 325 πλοία που συνδέονται με την Ελλάδα, αν και φέρουν ξένη σημαία. Ήδη έχουν καταγραφεί επιθέσεις με πυραύλους και drones σε εμπορικά πλοία, πλήγματα σε λιμενικές και υπεράκτιες εγκαταστάσεις, τραυματισμοί ναυτικών και ένας νεκρός.

 

 

Την ίδια ώρα, στη Ντόχα και στο Ντουμπάι βρίσκονται δύο κυπριακά κρουαζιερόπλοια με Έλληνες ναυτικούς στα πληρώματα. Έλληνες είναι εγκλωβισμένοι και σε ιδιωτικές θαλαμηγούς στο Κατάρ. Οι ίδιοι περιγράφουν στο MEGA τα όσα εφιαλτικά ζουν. «Είμαστε κλεισμένοι στο σκάφος και βλέπουμε πυραύλους και ακούμε θορύβους από εκρήξεις. Πολλά από τα συντρίμμια πέφτουν δίπλα στο σκάφος μας. Είμαστε φοβισμένοι και ταραγμένοι. Σκέφτομαι πότε θα φτάσουμε σπίτια μας με το καλό».

Ο Περσικός Κόλπος είναι η αρτηρία της παγκόσμιας οικονομίας. Από εκεί περνά περίπου το 20% του παγκόσμιου πετρελαίου. Κάθε αναταραχή επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη. Οι Έλληνες ναυτικοί είναι οι αφανείς ήρωες της παγκόσμιας οικονομίας. Για την ώρα, οι οικογένειες τους στην Ελλάδα περιμένουν ένα μόνο μήνυμα. Ότι οι άνθρωποί τους θα γυρίσουν σπίτι ασφαλείς.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε ζωντανή σύνδεση με υποπλοίαρχο πλοίου που βρίσκεται στον Περσικό κόλπo και όπως είδαμε στο dailymedia.gr δεν πήγαν όλα καλά!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άλλος άνθρωπος η Λίτσα Διαμάντη: Η σπάνια δημόσια έξοδος της τραγουδίστριας και η αλλαγμένη της εμφάνιση

evosmos

Μπέρδεψε τα άρματα Leopard με το «λεοπάρ» και έγινε χαμός

evosmos

Αναγνωρίζετε την ηθοποιό; Βρείτε ποια ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία!

evosmos

Leave a Comment