ΚΟΣΜΟΣ

Σαντορίνη στη μέση της ..ερήμου – Το Αμπού Ντάμπι αντιγράφει το ελληνικό νησί

Μετά την Κίνα, τώρα η Σαντορίνη και στη μέση της…ερήμου!

Οι αντιγραφές του κοσμοπολίτικου ελληνικού νησιού στα πέρατα του κόσμου δεν έχουν τέλος.

Το Αμπού Ντάμπι έχει αναδημιουργήσει το Anantara Santorini στη μέση της ερήμου με τις τιμές να συναγωνίζονται επάξια αυτές του αυθεντικού νησιού, καθώς το κόστος διανυκτέρευσης ξεπερνάει τα 700 ευρώ

Το ξενοδοχείο διαθέτει 22 δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 44 άτομα ταυτόχρονα – πολύ μακριά από τα πολυσύχναστα σοκάκια του νησιού.

Το θέρετρο είναι μόνο για ενήλικες, υπάρχουν ζωγράφοι που εργάζονται γύρω από τους επισκέπτες κάθε μέρα για να εξασφαλίσουν ότι οι λευκοί τοίχοι παραμένουν λαμπεροί.

Όλα τα δωμάτια οδηγούν σε έναν κοινόχρηστο χώρο που μοιάζει με σαλόνι, δίνοντας σκόπιμα μια πολύ σπιτική ατμόσφαιρα, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους επισκέπτες να περπατήσουν μέσα από τα διαφορετικά περιβάλλοντα της εγκατάστασης.

Το Anantara Santorini δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τοπόσημο αναδημιουργείται σε διαφορετική πόλη. Αρκετές πόλεις στην Κίνα έχουν δημιουργήσει τις δικές τους εκδοχές δυτικών ορόσημων, όπως το Παρίσι, η Γέφυρα του Λονδίνου και η Route 66.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Όλα αλλάζουν στις οικονομίες του πλανήτη: Το κινεζικό γουάν πέρασε το ευρώ στις παγκόσμιες συναλλαγές!

evosmos

Ινδία: Η νύφη το ‘σκασε μετά τις… μπαλωθιές στον γάμο για να γλιτώσει τη σύλληψη

evosmos

Αγιά Σοφιά: Η Δύση καταδικάζει την μετατροπή της σε τζαμί – Θλιβερή και διχαστική απόφαση

evosmos

Leave a Comment