LIFE STYLE

Σεφερλής κατά Σεργουλόπουλου: «Κάνε τη δουλίτσα σου για να κάνω κι εγώ τη δική μου» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Μάρκος Σεφερλής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στα όσα ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την σατιρική παράσταση που «ανεβάζει» στο Δελφινάριο, λέγοντας στον παρουσιαστή να κάνει τη «δουλίτσα του» για να κάνει και εκείνος τη δική του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της εκπομπή του σε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Πιατά πως «είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται».

Ενώ συνέχισε λέγοντας «οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους».

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:

«Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις επειδή δεν συμφωνούν με την άποψη σου.

Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα. Αυτή τη σάτιρα που έρχονται κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, την βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός ξέρεις πως γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων.

Γι’ αυτό κάνε εσύ τη δουλίτσα σου, να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Την οποία, βέβαια, ποτέ δεν έχεις δει αλλά παρόλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έχασε ξαφνικά σύζυγό & αδερφή, εξαφανίστηκε από την τηλεόραση: Οι τραγωδίες της Λίζας Δουκακάρου & ο 2ος γάμος

evosmos

Η Έλλη Στάη αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα

evosmos

«Νίκησα τον Χάρο, έχω γενέθλια, είμαι 2 ετών»: Όλοι υποκλίνονται στη Δώρα Χρυσικού, τα δάκρυα & το φιλί στον σύντροφό της

evosmos

Leave a Comment