ΕΛΛΑΔΑ

Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου που κοιτούσε το κινητό του ενώ οδηγούσε

Σε διαθεσιμότητα πρόκειται να τεθεί οδηγός λεωφορείου, ο οποίος χρησιμοποιούσε το κινητό του εν ώρα εργασίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ, «έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο οδηγός».

Η διοίκηση της ΟΣΥ ξεκαθαρίζει ότι η προσήλωση στο καθήκον και η τήρηση των κανόνων λειτουργίας της εταιρείας για την ασφαλή μεταφορά του επιβατικού κοινού, αποτελούν όρο απαράβατο και αδιαμφισβήτητο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΟΣΥ αναφέρει:

«Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. ενημερώνει ότι, έχει εκκινήσει τις διαδικασίες διαθεσιμότητας για οδηγό, ο οποίος εν ώρα εργασίας, εντοπίστηκε να ασχολείται με το κινητό του.

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ξεκαθαρίζει ότι η προσήλωση στο καθήκον και η τήρηση των κανόνων λειτουργίας της εταιρείας για την ασφαλή μεταφορά του επιβατικού κοινού, αποτελούν όρο απαράβατο και αδιαμφισβήτητο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ! ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

evosmos

Σέρρες: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου πυροσβέστη

evosmos

Βαρύ χτύπημα της μοίρας για την Βικτώρια Καρύδα, 7 χρόνια μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή – Νέος θάνατος στην οικογένειά της

evosmos

Leave a Comment