ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοβαρή κατάσταση το 3χρονο κορίτσι που έπεσε από το μπαλκόνι – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 3χρονο κοριτσάκι που το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής τραυματίστηκε σοβαρά, πέφτοντας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Ρόδο. Το κοριτσάκι έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, με τους γιατρούς να διαβεβαιώνουν τους γονείς πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως η κατάστασή του κρίνεται ακόμη αρκετά σοβαρή.

Για το περιστατικό είχε συλληφθεί η 35χρονη μητέρα του παιδιού από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η 3χρονη βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας, στην Ιαλυσό. Ξαφνικά και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, έπεσε από ύψος 8,5 μέτρων και βρέθηκε στο έδαφος, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό στη γειτονιά!

Αμέσως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, οι γιατροί έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΟΣΜΟΣ: Γυναίκα Ρομά μαχαίρωσε τον Πακιστανό σύζυγό της

evosmos

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη σάτυρου που βιντεοσκοπούσε δημόσια 29χρονη εν αγνοία της

evosmos

Ούτε να πλησιάσει στην “Κιβωτό”! Εισαγγελική διάταξη απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να πηγαίνει στις δομές

evosmos

Leave a Comment