ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στον Βύρωνα: Έτρεχαν έντρομοι! – Ποια είναι η 40χρονη που πήρε κατσαβίδι και επιτέθηκε σε ανθρώπους – Είναι γνωστή…

Σοκ στον Βύρωνα καθώς γνωστή ηθοποιός επιτέθηκε σε έναν 30χρονο με κατσαβίδι τον οποίο τραυμάτισε επειδή της έκανε παρατήρηση!

Σύμφωνα με το MEGA η 40χρονη γυναίκα είχε τον σκύλο της δεμένο και χωρίς νερό. Το ζευγάρι, μια έγκυος και ο 30χρονος σύντροφός της, θέλησαν να βοηθήσουν το ζώο και τότε η ηθοποιός τους επιτέθηκε με κατσαβίδι.

«Φασαρία, χαμός έγινε, έτρεξα έντρομη επειδή νόμιζα ότι χάλασε το ασανσέρ. Μεγάλος χαμός, δεν τολμούσα να πλησιάσω», ανέφερε ένοικος στο MEGA.

«Η διπλανή είδε τον σκύλο και του έβαλε νερό. Παρεξηγήθηκε εκείνη, της χτύπησε την πόρτα και λογομάχησαν στην αρχή. Χτύπησε τη μάνα της με κλωτσιά στον θώρακα και μετά γύρισε, πήρε ένα κατσαβίδι και πήγε για τη γυναίκα. Μπήκε ο άνδρας στη μέση και έφαγε αυτός την “κατσαβιδιά”», ανέφερε άλλος ένοικος.

«Κι εγώ πήγα στο νοσοκομείο, δεν επιτέθηκα σε κανέναν, αυτοί με προσέβαλαν», ισχυρίζεται η ηθοποιός.

«Μιλούσε άσχημα, πετούσε πράγματα. Η γυναίκα χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης», λέει άλλος ένοικος της πολυκατοικίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνελήφθη 20χρονος Αιγύπτιος για την άγρια δολοφονία 25χρονου ομοεθνή του στον Άγιο Παντελεήμονα

evosmos

Ψυχρολουσία στα ΑΤΜ για τους συνταξιούχους!

evosmos

Ούτε γιατρός, ούτε δικηγόρος: Αυτα είναι το επάγγελμα που κάνουν θραύση στην Ελλάδα, λεφτά με ουρά – θα σε κάνουν πλούσιο

evosmos

Leave a Comment