LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Σούσουρο στην Ηλεία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπαιξε… ξύλο στην εκκλησία επειδή η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το περιστατικό του «ματωμένου γάμου» στην Ηλεία, όπου ο γαμπρός επιτέθηκε βίαια στη νύφη επειδή του… πάτησε το πόδι κατά τη διάρκεια της τελετής. Το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» και η νύφη, ως σύμβολο αντίδρασης ή αστεϊσμού, πάτησε το πόδι του γαμπρού. Ο τελευταίος, όμως, εξοργίστηκε και αντέδρασε με ακραίο τρόπο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από καλεσμένους στον γάμο, ο γαμπρός στράφηκε προς τη νύφη και τη χτύπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των συγγενών της νύφης, οι οποίοι επιτέθηκαν στον γαμπρό, με αποτέλεσμα να διακοπεί το μυστήριο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, επικράτησε πανικός στην εκκλησία, με τους παρευρισκόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι για να βγουν έξω, ενώ στο σημείο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Η νύφη λιποθύμησε από την ένταση, και ένα άτομο από τον στενό της κύκλο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Παρά το σοβαρό αυτό επεισόδιο, η τελετή του γάμου συνεχίστηκε αργότερα.

Η Ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε σχέση με τα όσα αναφέρθηκαν σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή και αφορούν ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας, και το οποίο έχει ευρέως αναπαραχθεί τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, διευκρινίζονται τα εξής:

Η αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά για επεισόδιο μεταξύ παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Πύργου Ηλείας.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο, κατά την άφιξή τους, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζεύγος στην τοπική αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραϊάνα Ανανία: “Δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση με τον ρόλο της ιερόδουλης”

evosmos

Σίκινος: Εξαφανίστηκαν δύο Γαλλίδες τουρίστριες

evosmos

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!

evosmos

Leave a Comment