LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Σπαρακτικά μηνύματα για τον Δάνη Κατρανίδη: Ένας άνθρωπος με μεγάλη ψυχή

Ο Δάνης Κατρανίδης, μια εμβληματική μορφή της ελληνικής τέχνης, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 75 ετών. Το έργο του στον τομέα του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης είναι αναμφισβήτητο και έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην καλλιτεχνική σκηνή.

 

Με ρόλους που έχουν σημαδέψει τις καρδιές των θεατών, ο Κατρανίδης υπηρέτησε την τέχνη με πάθος και αφοσίωση. Οι συμπρωταγωνιστές του τον αποχαιρετούν με συγκίνηση, θυμούμενοι τις αξέχαστες στιγμές που μοιράστηκαν, είτε στη σκηνή είτε στην προσωπική τους ζωή ως φίλοι.

«Γιατί τόσο άτυχος;; Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από την ζωη ο Δάνης μας;; Ο Δάνης μου. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές μαζί κ επι σκηνής κ στην ζωη !! Ήμασταν μαζί στο πρώτο έργο που έπαιξα με την Αλίκη. Φτασμένος πρωταγωνιστής ήδη κ εγω πρωτάρα έπαιζα την γυναικα του στην Τζούλια. Μετά στο Amadeus !

Πάλι έπαιζα την γυναικα του! Μεγαλη επιτυχία. Κ ο Δάνης έσκιζε σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του. Τον Μότσαρτ Με υπεροχοΣαλιερι τον Γιάννη. Κ μετα Ο Βασιλιάς κ εγω. Απίστευτος στον ρόλο του Βασιλιά. Αξιοπρεπής πάντα με χιούμορ τρομερό με την καλή κουβέντα στο στόμα. Τον αγαπούσα παρά πολύ κ τον ξεχωριζα όχι για το ταλέντο του σε όλα τα ήδη. Για το ήθος του Στο καλό.

Πάντα θα θυμάμαι την σκηνή του shall we dance που χορευαμε πολκα κ τραγουδούσαμε ενώ 14 μικρά Κινεζάκια μας έβλεπαν από τις κουιντες. Αυτή η σκηνή ήταν από αυτες που ενοιωθα αληθινή ευτυχία πάνω στην σκηνή. Κ έτσι θα θυμάμαι πάντα τον Δανή. Κομψό ευλύγιστο λαμπερό δοτικό. Σ αγαπω. Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

 

 

«Δάνη Δανικέ (από την Δανία)! ΒέραMan (από την Βέρα στο Δεξί). Έτσι σε φώναζα και γέλαγες φουλ! Δεν θα ξεχάσω: τα «βλέμματα» όταν παίζαμε στη σκηνή και τις ατέλειωτες κουβέντες μας μέχρι το χάραμα», γράφει ο Κώστας Σπυρόπουλος.

«Σπάνια ανεβάζω για ανθρώπους που φεύγουν… Αλλά ήθελα να μοιραστώ με όποιον είναι εκεί έξω ότι εκτός από καταπληκτικός άνθρωπος ήταν και ένας από ΄τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Και να ζητήσω από όποιον θέλει να κάνει μια προσευχή για την ψυχή του, να έχει καλό ταξίδι. Πέρασες στην αιωνιότητα. Καλό παράδεισο υπέροχέ μας Δάνη…», έγραψε η Μυριέλλα Κουρεντή, τηλεοπτική του κόρη στην «Παρθένα Ζωή».

ΔΑΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ

ΔΑΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ

Ενώ η Ελένη Ράντου μετρά τις πολλές απώλειες που είχε ο καλλιτεχνικός χώρος: «Kαλό σου ταξίδι Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σα θηρίο. Ξεκουράσου τώρα… Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι».

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τι ισχύει με τον καφέ στην οδήγηση – Ποιοι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος

evosmos

Μαρία Ιωαννίδου σε Κασσελάκη: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο»

evosmos

Kατάθεση Μαρκέλλας: «Η κοκκινομάλλα μιλούσε με έναν μαύρο στα αγγλικά, της έστειλαν επιταγή με πολλά λεφτά»

evosmos

Leave a Comment