ΕΛΛΑΔΑ

“ΣΤΟΠ” σε συμπλήρωμα διατροφής από τον ΕΟΦ

Την απαγόρευση της διάθεσης και διακίνησης του προϊόντος 7-Keto DHEA Metabolite, διότι περιέχει την ουσία Δεΰδροεπιανδροστερόνη (DHEA), που αποτελεί φαρμακευτική δραστική ουσία, χωρίς το προϊόν να διαθέτει άδεια φαρμακευτικού προϊόντος, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ.

Πρόκειται για προϊόν που δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση ενώ επισημαίνεται:

Το προϊόν κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής, μη γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, ενώ η ουσία DHEA σε συμπληρώματα διατροφής δεν είναι νόμιμη.

Η εταιρεία skroutz.gr οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το
αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του
ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης

evosmos

Άγριο ξέσκισμα του Λιάγκα και από τον Αντώνη Κανάκη: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή, να κυκλοφορούν οι φωτογραφίες στα κινητά παρουσιαστών»…

evosmos

Κυνηγός θησαυρών εξομολογείται: Λίρες, πλάκες χρυσού και θρύλοι στην Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment