LIFE STYLE

Συγκινεί η Βούλα Πατουλίδου για τον θάνατο του συζύγου της: «Τρεις φορές ο Θεούλης μας γέμισε το καντηλάκι»

Η Βούλα Πατουλίδου ήταν η πρώτη καλεσμένη στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4”, στο απόγευμα της Δευτέρας (1/9), και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μίλησε με συγκίνηση για την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της συζύγου.

Η Βούλα Πατουλίδου εξομολογήθηκε αρχικά πως «το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια όλο λέγαμε «restart», όλο ξεκινούσαμε και όλο το χάναμε στο δρόμο αλλά τώρα το χάσαμε τελείως. Χθες είχαμε τα 40 και εκείνο που ειλικρινά θα ήθελα να πω σε όλους όσους συμπορεύονται με ανθρώπους, ή κάνουν καινούργιες σχέσεις, είναι το εξής. Ό,τι χαλάει, ας προσπαθούν να το φτιάχνουν.

Να μην το τερματίζουν, εκτός κι αν οι περιστάσεις και οι περιπτώσεις είναι τέτοιες που είναι μη αναστρέψιμες στο να μπορείς να συμπορεύεσαι 42 χρόνια. Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι μοναδικοί».

«Θα σας πως πως μετά από 25χρόνια γειτνίασης με τον γιατρό, που ζει από πάνω μας, κάθε φορά με ρωτούσε «πως είστε σήμερα» και, δυο μέρες πριν φύγει ο Δημήτρης, του είπα «πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, θα πάμε και διακοπές». Βέβαια, το «θα πάμε διακοπές» γύρισε ανάποδα και τελείωσε το καντηλάκι. Τρεις φορές ο Θεούλης μας γέμισε το καντηλάκι, αυτή τη φορά όμως τελείωσε».

«Έφυγε με τον καλύτερο τρόπο, έτσι όπως λέει ο γιος μας. «Δεν νομίζω ότι ο μπαμπάς θα ήθελε κάτι διαφορετικό, έφυγε μες στην αγκαλιά σου πάρα πολύ εύκολα και όμορφα για τον ίδιο» λέει.

, έφυγε μέσα στην αγκαλιά μου και το κακό είναι ότι πριν από δυο ημέρες είχε φύγει και το σκυλάκι μας το οποίο ήταν μόνο δυόμισι χρονών… λες και ήξερε, πήγαινε δίπλα στον Δημήτρη συνέχεια» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βούλα Πατουλίδου στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η νύφη έχασε τη γη κάτω απ’τα πόδια της: Η πεθερά πήρε τον γιο της & έφυγαν από την εκκλησία την ώρα του γάμου

evosmos

Νεκρός ξαφνικά στα 54 κι άλλος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον αγαπημένο, Νίκο Κυριακίδη

evosmos

Θέμις Μπαζάκα:-αποκαλυπτική “Ο κόσμος θα καταλάβει ότι είμαι μούφα τους ξεγέλασα και δεν είμαι καλή ηθοποιός”

evosmos

Leave a Comment