ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει νέα γυναικοκτονία – Nεκpή 49χρονη, καταζητείται ο σύζυγός της

Τον περασμένο Απρίλιο ο 50χρονος είχε επιτεθεί στο θύμα της γυναικοκτονίας,με τσεκούρι σπάζοντας την πόρτα του υπνοδωματίου.

Νέα γυναικοκτονίαδιαπράχθηκε στην Ιταλία όπου μία 49χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε θανάσιμα, κοντά στην Ανκόνα.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, όλα δείχνουν ότι για το έγκλημα ευθύνεται ο 50χρονος σύζυγός της,ο οποίος καταζητείται.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η 49χρονη είχε μεταναστεύσει στην Ιταλία από τη Βόρεια Μακεδονία, όπως και ο φερόμενος ως δράστης. Τον περασμένο Απρίλιο ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη γυναίκα του με τσεκούρι σπάζοντας την πόρτα του υπνοδωματίου. Τότε εκείνηείχε καταφέρει να γλιτώσει βρίσκοντας καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι. Ο δράστης της είχε καταστρέψει το κινητό, φωνάζοντας «απόψε θα σε σκοτώσω, ξέρω ότι με απατάς».

Τον Ιούλιο δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον του δικαστηρίου και, χάρη σε μειωμένη ποινή, μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα,η γυναίκα ήταν θύμα της παραληρηματικής, βίαιης συμπεριφοράς του φερόμενου ως δολοφόνου της.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτό είναι το επάγγελμα με τον υψηλό μισθό που κανένας δεν τολμάει να το επιλέξει. Πόσες κενές θέσεις υπάρχουν

evosmos

Ατύχημα για τη Βίκυ Λέανδρος: Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή – «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους» [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Χειρουργός έδινε αναισθητικό σε παιδιά και τα βiαζε – Τουλάχιστον 299 τα θύματά του, ανατριχιάζουν οι περιγραφές στο ημερολόγιό του

evosmos

Leave a Comment