ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής για τη δολοφονία στο Μενίδι: «Πόσες ακόμα γυναίκες θα κλάψουμε»

«Πόσες ακόμα γυναίκες θα κλάψουμε; 46 ημέρες που δολοφόνησαν την Κυριακή μου και ακούμε για ακόμη μια εν ψυχρώ γυναικοκτονία. Γιατί; Φωνάζω από οργή και θυμό» είπε οργισμένος ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα για την νέα σκληρή γυναικοκτονία στο Μενίδι.

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα, μετά τη δολοφονία της κόρης τους μίλησαν για αδράνεια των αρχών και τις ευθύνες της αστυνομίας, ενώ θεωρούν ότι ο δράστης χαίρει διαφορετικής μεταχείρισης και επιμένουν ότι όσο μένουν ατιμώρητοι οι δράστες, τόσο αποθρασύνονται οι μιμητές τους.

«Η γυναικοκτονία της 40χρονης μητέρας, από τον πρώην σύζυγό της, έχει πολλές ομοιότητες με τη δολοφονία της κόρης του, η οποία επίσης είχε απευθυνθεί στις αρχές. «Οι δράστες αποθρασύνονται και ο ένας εμπνέεται τελικά από τον άλλον. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί γίνεται αυτό; Μα γιατί δεν υπάρχει τελικά ουσιαστική τιμωρία. Ο φονιάς της κόρης μου κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών και τον προστατεύουν χωρίς να είναι ψυχικά άρρωστος. Γιατί αυτό; Δεν φτάνουν τόσα χαρτιά δημόσιων νοσοκομείων ότι ήταν και είναι στα καλά του; Αυτά βλέπουν οι μελλοντικοί δολοφόνοι και γίνονται πιο θρασείς», είπε ο πατέρας της Κυριακής στον Ant1. «Το κοριτσάκι μου το άφησαν στην τύχη του, όπως και τις άλλες γυναίκες. Και τη γυναίκα στο Μενίδι. Κάντε κάτι!» πρόσθεσε.

«Ξοδεύει το κράτος λεφτά για να προστατεύει τους φονιάδες και όχι τα θύματα. Όσο καθυστερούν οι διαδικασίες και για τον φονιά και για τους επίορκους αστυνομικούς τόσο η κατάσταση γίνεται Λερναία Ύδρα. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας προστατευτούν τα θύματα, αλλιώς κάθε μέρα που θα βλέπω τηλεόραση θα ξαναζούμε εγώ και όλοι οι γονείς των θυμάτων τον φόνο των παιδιών μας» επισήμανε ο πατέρας της Κυριακής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ριζούπολη: Χειροπέδες σε έναν άνδρα για τη φωτιά στο διαμέρισμα – «Αυτός την έβαλε» λένε οι γείτονες

evosmos

“Από τον ΣΚΑΪ κοντεύουν να φύγουν όλοι… Έχω μείνει εγώ και ο Αλαφούζος”

evosmos

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα: Νεκρός ο τραγουδιστή των “σουξέ” Τόλης Τσιμογιάννης, η κόντρα με τον Γονίδη & η εξαφάνιση

evosmos

Leave a Comment