LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο Φώτης Μεταξόπουλος για τη Νάντια Φοντάνα: «Είναι σε άθλια κατάσταση»

O Φώτης Μεταξόπουλος συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την άλλοτε σύζυγό του και παρτενέρ του, τη Νάντια Φοντάνα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Φώτης Μεταξόπουλος, η Νάντια Φοντάνα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, χρωστάει χρήματα και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Με τη Νάντια παντρευτήκαμε και ήμασταν 15 χρόνια μαζί. Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμα η ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα. Η ίδια είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει. Χρωστάει λεφτά και είναι σε άθλια κατάσταση», είπε αρχικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος είπε στη συνέχεια: «Και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10, και τα ισχία της. Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη, γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να “φεύγει” όρθιος. Επειδή έκανα καριέρα μαζί της, αισθάνομαι ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια, δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΕΡΑΚΙ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ “ΜΑΡΜΑΡΟ”

evosmos

ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΙΠΕ Ο 55ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ 43ΧΡΟΝΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

evosmos

Πώς θα πάρουν εκλογική άδεια οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

evosmos

Leave a Comment