LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμένη η Ελλάδα με το πρόβλημα υγείας της Μάρως Λύτρα: Διέρρευσε φώτο στο νοσοκομείο να την ταΐζει η μητέρα της

Η Μάρω Λύτρα συγκλόνισε το κοινό πρόσφατα αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story και ζει στον Καναδά, ανέφερε ότι η περασμένη χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της ανάγκης για δύο χειρουργικές επεμβάσεις λόγω ανευρύσματος στον εγκέφαλό της.

Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Με αφορμή την Ημέρα του Καναδά, η Μάρω Λύτρα, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2 το 2004, εξέφρασε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι κάθε μέρα πρέπει γιορτάζεται, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η Μάρω Λύτρα έκανε μια ανάρτηση αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λέγοντας:

«Ευτυχισμένη Ημέρα Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είσαι ευγνώμων, να λες στους ανθρώπους που αγαπάς ότι τους αγαπάς. Κάθε μέρα που ξυπνάς είναι ευλογία μην ξεχνάς να ευχαριστείς τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία, να είσαι ευγνώμων. το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι ένα δώρο».

Δείτε την ανάρτηση της Μάρως Λύτρας

 

Τα μηνύματα αγάπης και η στήριξη της Καλομοίρας

Οι αντιδράσεις που έλαβε η πρώην παίκτρια του Fame Story ήταν εξαιρετικά συγκινητικές και ενθαρρυντικές. Ένα από τα ιδιαίτερα σημαντικά μηνύματα ήταν από την Καλομοίρα, η οποία μετά από 22 χρόνια διατηρεί ακόμα την αγάπη και τη στήριξή της προς την πρώην συμπαίκτριά της στον μουσικό διαγωνισμό. Φαίνεται ότι η σχέση τους εξελίχθηκε σε μια βαθιά φιλία που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Το συγκινητικό μήνυμα

«Θεέ μου Μάρω! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είσαι τόσο δυνατή και γενναία. Ο Θεός να σε ευλογεί πάντα» έγραψε η Καλομοίρα στην Μάρω Λύτρα.

Το ”Μεγάλο Ευχαριστώ”

Λίγες ώρες αργότερα, η Μάρω Λύτρα ανέβασε ακόμα ένα post εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσους της έστειλαν ευχές.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι καλά και υγιής τώρα! Μερικές φορές έχω άσχημες μέρες. Όπως όλοι. Δημοσίευσα την ιστορία μου χθες για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και σε εσάς παιδιά ότι μια κακή μέρα θα συμβεί, ο θυμός θα υπάρξει. Απλά θέλω να θυμάστε ότι θα περάσει, συνεχίστε να αγωνίζεστε για να μείνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Γιατί η ζωή είναι μικρή. Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα. Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε. Και να αγαπάτε με όλη σου την καρδιά».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι: Πέντε περιπτώσεις αθεόφοβων εργαζόμενων με πλαστά πτυχία!

evosmos

Πέθανε η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη

evosmos

Μεταναστευτικό-Έβρος: Απροσπέλαστος και hi-tech ο φράχτης

evosmos

Leave a Comment