ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία ανηλίκων άρπαζε βίαια αλυσίδες λαιμού από πεζούς στην περιοχή της Καλλιθέας

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας συμμορία ανηλίκων που άρπαζε βίαια αλυσίδες λαιμού από πεζούς στην περιοχή της Καλλιθέας.

Από αστυνομικούς του Σχεδίου Αριάδνη συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 11-10-2025 έξω από το σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας, -4- νεαροί, (ημεδαπός και -3- αλλοδαποί), ηλικίας 20, 18, 17 και 16 ετών, ως μέλη της ενώ σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος επιπλέον -2- νεαρών μελών που έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία που διαπράττει ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Σχεδίου Αριάδνη μετά από ενημέρωση για περίπτωση ληστείας όπου -4- άτομα αφαίρεσαν απογευματινές ώρες της 11-10-2025 βίαια αλυσίδα λαιμού από πεζή γυναίκα στην περιοχή της Καλλιθέας, άμεσα μετά από αναζητήσεις εντόπισαν έξω από το ΗΣΑΠ Καλλιθέας τους -4- νεαρούς, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, δρώντας με διαφορετική σύνθεση και εναλλασσόμενους ρόλους, αφού εντόπιζαν τα θύματά τους πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Καλλιθέας, τους προσέγγιζαν πεζή και αφαιρούσαν με βίαιο τράβηγμα αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας εξιχνιάστηκαν -3- περιπτώσεις ληστειών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτά είναι τα δέκα ακριβότερα διόδια στην Ελλάδα!

evosmos

Πνιγμός 3χρονης στο Παλαιό Φάληρο: Το ακριβό μαγιό, τα σενάρια για τους γονείς και το πιθανό ατύχημα με σκάφος

evosmos

Γιαννόπουλος: “Ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε την Ειρήνη και τα αδέρφια της”

evosmos

Leave a Comment