ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή στη Χαλκιδική: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Κράτησαν βρέφος ως ανθρώπινη ασπίδα

Η τρομακτική εμπειρία που βίωσαν οι πελάτες και το προσωπικό ενός beach bar στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια πυροβολισμών την Παρασκευή 16 Αυγούστου, αποτυπώνεται σε νέα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει. Το περιστατικό, που εξελίχθηκε σε βίαιη συμπλοκή μεταξύ ομάδων Βούλγαρων υπηκόων, έχει αναδείξει συγκλονιστικές λεπτομέρειες μέσα από επίσημες αστυνομικές αναφορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο μπαρ στη Χανιώτη της Χαλκιδικής, περιλαμβάνουν δύο ιδιαίτερα τρομακτικές στιγμές. Η πρώτη αναφορά περιγράφει πώς ένας από τους υπόπτους, κρατώντας όπλο, στράφηκε εναντίον της αντίπαλης ομάδας ενώ ταυτόχρονα έσπρωχνε ένα καροτσάκι με μωρό, προκαλώντας πανικό στη μητέρα του παιδιού. Η δεύτερη αναφορά καταγράφει τη βίαιη ενέργεια ενός άλλου υπόπτου, ο οποίος έσπασε μια πιατέλα μπροστά σε υπάλληλο της κουζίνας, με τον υπάλληλο να αρπάζει αμέσως ένα μαχαίρι για να προστατευτεί.

Ένα νέο βίντεο, που παρουσίασε η τηλεόραση του Alpha, καταγράφει τον καβγά που εκτυλίχθηκε στο μπαρ και την πανικόβλητη διαφυγή των παρευρισκομένων, καθώς προσπάθησαν να αποφύγουν τον κίνδυνο.

Ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες
Όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, εκτός από δύο άτομα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για οπλοκατοχή και τους επιβλήθηκε εγγύηση 500 ευρώ, καθώς και η υποχρέωση να παραμένουν σε απόσταση 50 μέτρων από τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου συνέβη η συμπλοκή.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, οι ύποπτοι υποστήριξαν ότι βρισκόντουσαν σε άμυνα, ισχυριζόμενοι ότι δέχτηκαν επίθεση από άλλους θαμώνες του μπαρ. Επίσης, ανέφεραν ότι τα όπλα δεν τους ανήκαν, ενώ για τα γκλοπ και τα σπρέι πιπεριού δήλωσαν πως στη Βουλγαρία είναι νόμιμα.

Η ανακρίτρια έκανε ερωτήσεις στον φερόμενο ως αρχηγό σχετικά με το παρελθόν του στη Βουλγαρία, το οποίο περιλαμβάνει ποινικά αδικήματα, με εκείνον να απαντά πως αυτά τα ζητήματα ανήκουν στα νεανικά του χρόνια και πλέον έχουν διαγραφεί.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για ταυτοποιημένα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου, ζητήθηκε να σφραγιστεί το beach bar για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ακραία υπουργικά φαινόμενα

evosmos

Σας ψάχνει η Εφορία για καλό σκοπό – Δίνει χρήματα σε χιλιάδες

evosmos

Η Δήμητρα κι ο Ζαχαρίας έχουν 11 παιδιά, περιμένουν το 12ο και χρειάζονται 6 λίτρα γάλα και 5 ψωμιά κάθε μέρα

evosmos

Leave a Comment