ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός για βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
Συνελήφθη χθες (15/6) σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης 55χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, παράνομη βία, απλές σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, που υποβλήθηκε από 61χρονη αλλοδαπή, ο συλληφθείς, με τον οποίο διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσαν, την εξανάγκαζε να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις, ασκώντας της ψυχολογική και σωματική βία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2022 έως και την 13-06-2024, ενώ την 15-06-2024 με χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να την παρενοχλήσει και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στη συνεχεία της επέστρεψε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του και καθώς στερείται των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια τα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΓΑΔΘ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΑΔΕ: ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ – ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ

evosmos

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Υπεράνω πάσης υποψίας ο 34χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη – ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ

evosmos

Κορωνοϊός: Αυστηρότερες ποινές για τα fake news

evosmos

Leave a Comment