ΕΛΛΑΔΑ

Συvαγερμός Τώρα στον Έβρο: Τραυματίας Έλληνας συνοριοφύλακας από πυρά της τουρκικής πλευράς – Οι πρώτες πληροφορίες

Ένας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε στο Σουφλί του Έβρου, κατά τη διάρκεια επεισοδίου, σήμερα, Σάββατο, στις 18.20 το απόγευμα.

Χειρουργείται ο συνοριοφύλακας που τραυματίστηκε στο Σουφλί

Ο άτυχος άνδρας, που τραυματίστηκε σοβαρά, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου χειρουργείται, ενώ οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Τραυματίστηκε συνοριοφύλακας στον Έβρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον τραυματισμό του συνοριοφύλακα

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.: «Σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών. Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή

evosmos

Ελληνο-ουκρανική συνεργασία: Εκπαιδεύουν αυτούς που έδωσαν στην Τουρκία τα όπλα για να χτυπήσουν την Ελλάδα!

evosmos

«Μούδιασαν» Σκλαβενίτης, Μασούτης, Βασιλόπουλος μ’αυτό που γίνεται με τα LIDL: «Όλα τα σούπερ μάρκετ τρώνε τη σκόνη τους»

evosmos

Leave a Comment