ΕΛΛΑΔΑ

Σoκάρει ο ιατροδικαστής για τη νεκρή 13χρονη: “Αυτό που είχε στο μαγιό, τράβηξε τον κεραυνό” – Γονείς προσοχή

Σε ατμόσφαιρα βαθιάς θλίψης τελέστηκε σήμερα η κηδεία της 13χρονης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Χαλκιδική όταν την χτύπησε κεραυνός. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στa Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν η 13χρονη είχε πάει για μπάνιο στο Ποσείδι μαζί με τους γονείς της. Ξαφνικά, ξέσπασε μπουρίνι και μητέρα και κόρη έτρεξαν να βγουν στην παραλία, όταν ο κεραυνός χτύπησε το άτυχο κορίτσι.

Η 13χρονη κοπέλα προσπάθησε να φτάσει στο οικογενειακό αυτοκίνητο για να προστατευτεί από την ξαφνική καταιγίδα. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να εισέλθει στο όχημα καθώς ένας κεραυνός τη χτύπησε, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό της μπροστά στους συντετριμμένους γονείς της.

Τα Όσα Ανέφερε ο Πατέρας:

«Έπεσε ένας κεραυνός μπροστά μας. Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη. Η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Δεν ήταν στη θάλασσα μέσα, ήταν στην ακρογιαλιά. Το κοριτσάκι μου δεν ξανασηκώθηκε», είπε ο πατέρας της στο MEGA και συνέχισε:

«Πήρε όλον τον κεραυνό πάνω της, εκατομμύρια βολτ. Μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ κάναμε ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Εγώ φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα της. Έγινε είσοδος του κεραυνού από το αριστερό φρύδι και έξοδος από την πλάτη».

Τα Όσα Ανέφερε η Μητέρα:

Ο πατέρας της 13χρονης ανέφερε συγκινημένος ότι η κόρη του είχε μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, ενώ ήταν εξαιρετική τόσο στα μαθήματά της όσο και στον αθλητισμό. Η μητέρα, η οποία ήταν παρούσα στο τραγικό συμβάν, περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την μοιραία ημέρα.

«Μόλις χάλασε ο καιρός, βγήκαμε από τη θάλασσα. Είχαμε να περπατήσουμε μια απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια για να φτάσουμε στο αμάξι, γιατί κανονικό ΙΧ δεν είχε πρόσβαση στην παραλία.

Ενώ είχαμε περπατήσει ήδη 10 λεπτά, η κόρη μου χτυπήθηκε από κεραυνό στο κεφάλι. Εγώ ήμουν περίπου 1 μέτρο πίσω της, πέσαμε κάτω και οι δύο. Εγώ σηκώθηκα, αυτή ποτέ. Ο πατέρας της ήταν από πίσω και τα είδε όλα. Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στην παραλία, όπως ειπώθηκε λανθασμένα. Το ασθενοφόρο ήρθε 20 λεπτά αργότερα, αλλά ήταν αργά. Η κόρη μου είχε όνειρα και φιλοδοξίες. Μια πολύ καλή μαθήτρια και αθλήτρια. Ασχολούνταν με το σκάκι, είχε πάρει και κύπελλα, αγαπητή σε όλους», είπε.

Οι Δηλώσεις του Ιατροδικαστή:

Σύμφωνα με τις αναφορές του ιατροδικαστή που ανέλαβε την εξέταση της σορού της 13χρονης, το τραγικό δυστύχημα αποδόθηκε σε μια μεταλλική χάντρα που υπήρχε στο μαγιό του κοριτσιού. Αυτή η μικρή μεταλλική λεπτομέρεια φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο μοιραίο χτύπημα του κεραυνού.

«Ο ιατροδικαστής μας είπε ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από μία μεταλλική χάντρα μεγέθους κουμπιού που βρισκόταν στο μαγιό του παιδιού. Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Ο αδελφός μου και η νύφη μου δεν έχουν καμία ευθύνη. Έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε. Βγήκαν κατευθείαν από τη θάλασσα μόλις χάλασε ο καιρός και κινήθηκαν προς το αυτοκίνητο. Δεν ισχύει ότι κολυμπούσαν την ώρα που έπεφταν κεραυνοί», είπε στο Mega ο θείος της 13χρονης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στην Κερατέα: Καταπλακώθηκε από βράχο και έπεσε σε γκρεμό ο άνδρας που σκοτώθηκε

evosmos

Τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε σπίτι

evosmos

Κοροϊδεύουν τους καταναλωτές – Μικραίνουν την ποσότητα στις συσκευασίες χωρίς να μειώνουν τις τιμές

evosmos

Leave a Comment