LIFE STYLE

Τέρης Χρυσός: “Έρχεται η ώρα μου – Στον τάφο μου να γράψετε ο αδικημένος τραγουδιστής”

Γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τέρης Χρυσός, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Σήμερα, ο τραγουδιστής μίλησε σε πρωϊνή εκπομπή λέγοντας τα… παράπονά του:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθώ. Ευτυχώς δίπλα μου μένει ένα ζευγάρι που έρχονται και με βοηθάνε πάρα πολύ. Είχα μία αδελφή και έναν αδελφό, που δυστυχώς πριν από ενάμιση χρόνο, «έφυγαν» και οι δύο μαζί. Έχω πέντε ανίψια, που όλα λύνονται μέσα από το τηλέφωνο», ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, εκφράζοντας μία επιθυμία του:

«Σκέφτομαι το ένδοξο παρελθόν αλλά και το μέλλον, ότι έρχεται και η δική μου ώρα. Δεν το φοβάμαι αλλά παρακαλάω τον Θεό να μην υποφέρω. Θα ήθελα πάνω στον τάφο μου να γράψετε: Τέρης Χρυσός, ο αδικημένος τραγουδιστής».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια υγείας του – «Επιστρέφω στη ζωή»

evosmos

Καίτη Γαρμπή: «Είμαι 62, μεγαλώνω φυσικά και δεν κοροϊδεύω τον κόσμο με φίλτρα και ρετούς στις φωτογραφίες μου»

evosmos

«Χώρισα τον σύζυγό μου για έναν πιτσιρικά και το μετάνιωσα. Τι να κάνω για να γυρίσω στην οικογένεια μου;»

evosmos

Leave a Comment