ΚΟΣΜΟΣ

Τανζανία: Τουλάχιστον 21 νεκροί εξαιτίας κατάρρευσης χρυσωρυχείου

Τουλάχιστον 21 εργάτες σκοτώθηκαν και η τύχη αρκετών άλλων αγνοείται μετά την κατάρρευση χρυσωρυχείου στην περιφέρεια Σιμίγιου της βόρειας Τανζανίας.

Ο περιφερειάρχης Γιαχία Ναουάντα δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua το βράδυ του Σαββάτου, πως το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα εν μέσω ισχυρών βροχοπτώσεων που σημειώνονται στην περιοχή. Εξήγησε πως οι άσχημες καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των εγκλωβισμένων στο μεταλλείο.

Τα περισσότερα θύματα είναι νέοι ηλικίας 25-35 ετών, ανέφερε ο Ναουάντα στο Xinhua, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των εργατών που βρίσκονταν στο μεταλλείο χρυσού την ώρα του δυστυχήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΗΠΑ: Η απίστευτη στιγμή που το κύμα παρασέρνει ζευγάρι την ώρα που έβγαζε γαμήλιες φωτογραφίες – Δείτε βίντεο

evosmos

Υπάλληλος «εξαφάνισε» πάνω από 700 ζευγάρια Lubutin – Πρωτοφανές ριφιφί 1,5 εκατομμυρίου

evosmos

Κίνηση-σοκ: Η αμερικανική πρεσβεία συναντήθηκε με τους τουρκόφιλους αυτονομιστές του κόμματος DEB στη Θράκη

evosmos

Leave a Comment