ΕΛΛΑΔΑ

Τα “κατάφερε” η Μαρινέλλα: Οι 6 λέξεις που ψέλλισε στην κόρη της μέσα στο νοσοκομείο

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα» Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της και το σιγοτραγούδισμα

Η Μαρινέλλα δίνει μια τεράστια μάχη στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου. Οι τελευταίες πληροφορίες είναι ενθαρρυντικές, καθώς η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού φέρεται να μίλησε στην κόρη της και να της είπε: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

«Η Μαρινέλλα επικοινωνεί. Έχει ένα εκτεταμένο αιμάτωμα. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί; Ναι. […] Η Μαρινέλλα μιλάει. Κάποια στιγμή χθες είπε τα εξής λόγια στην κόρη της, με χιούμορ: “Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα”. Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τη βλέπει. Είναι η μόνη που βλέπει. Της ψέλλισε μάλιστα και κάποια λόγια τραγουδιών. Η Μαρινέλλα έχει τεράστια θέληση», είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι καλά τώρα», δήλωσε η αδερφή της Μαρινέλλας στον Alpha, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκ στη Λαμία! Μαθητές δημοτικού έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό συμμαθητή τους για να.. του κάνουν κακό

evosmos

Πλοίο πραγματοποιεί εντυπωσιακή μανούβρα και δένει με ακρίβεια στο λιμάνι(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Το επιβεβαίωσαν τα Μερομήνια: Αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει – Αυτός ο καύσωνας που έρχεται θα μείνει στην ιστορία

evosmos

Leave a Comment