ΚΟΣΜΟΣ

Τετραπλή οικογενειακή τραγωδία: Νεκρή 29χρονη μαζί με τα τρία παιδιά της από φωτιά στο σπίτι τους την ώρα που κοιμόνταν

Μια τραγική εξέλιξη σημειώθηκε σε μια πυρκαγιά σε κατοικία στο Μπράντφορντ της Μεγάλης Βρετανίας, όπου μια 29χρονη γυναίκα και τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους.

Η φωτιά ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) την Τετάρτη 21 Αυγούστου. Σύμφωνα με το Sky News, πέντε συνεργεία της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έσπευσαν για να κατασβέσουν τη φωτιά, αλλά η 29χρονη γυναίκα είχε ήδη χάσει τη ζωή της, ενώ τα τρία παιδιά – δύο κορίτσια ηλικίας εννέα και ενός έτους, και ένα αγοράκι πέντε ετών – μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Εγκληματική ενέργεια πίσω από το τραγικό συμβάν
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς η επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ, Στέισι Άτκινσον, ανέφερε σε συνέντευξή της ότι οι υπάρχουσες ενδείξεις δείχνουν πως η φωτιά προκλήθηκε σκόπιμα.

Ένας 39χρονος άνδρας συνελήφθη επί τόπου ως ύποπτος για φόνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.


Σοκαρισμένοι οι γείτονες
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από το συμβάν, με πολλούς να αφήνουν λουλούδια και σημειώματα στο σημείο της τραγωδίας, εκφράζοντας τη θλίψη και την αλληλεγγύη τους.

«Σας αγαπώ όλους, ως αυτό τον κόσμο και ακόμα παραπέρα. ​​Θα μου λείπετε για πάντα. Θα μου λείπετε όμορφοι μου άγγελοι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Οι Τούρκοι φτιάχνουν καμικάζι drone που θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά Βayraktar

evosmos

«Ο ΠΑΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΩΝΕΙ» – ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

evosmos

Εμπρηστικές δηλώσεις Άγκυρας μετά το σόου της Αγίας Σοφίας: Να δουν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδωσαν σημασία στη σημαία μας

evosmos

Leave a Comment