LIFE STYLE

«Την άφησα, την ίδια μέρα που γεννήθηκε το παιδί μας»: Ο Γιώργος Λιάγκας το εξομολογείται για πρώτη φόρα

O Γιώργος Λιάγκας με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο του Διονύση Πρώιου, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό, πως όταν γεννήθηκε το πρώτο του παιδί δεν ξαναοδήγησε ποτέ μηχανή.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: «Εγώ είχα μηχανή, μια 650 κυβικά! Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, τη μέρα που γεννήθηκε την πήγα σε ένα πάρκινγκ και λέω “όταν την πουλήσεις, φώναξέ με να πάρω τα λεφτά και να βάλω την υπογραφή”.»!

Και πρόσθεσε: `«Και δεν ξαναοδήγησα ποτέ μηχανή. Μόνο μια-δυο φορές κάτι σκουτεράκια εκεί γύρω – γύρω από το σπίτι μου. Γιατί έτσι μου ήρθε στο μυαλό. Δεν λέω στον κόσμο να μην οδηγεί…».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εντυπωσιακή η Σταυρούλα Πολάκη [ΦΩΤΟ]

evosmos

“Παγωμάρα” στην ΕΡΤ: “Κατέρρευσε” στον αέρα η Λίτσα Πατέρα για την αποχώρησή της από το “Πρωινό” – “Έκλαιψα τα τελευταία 2 χρόνια…”

evosmos

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο – Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment